Travelling : Prečo prísť do Austrálie?

nedeľa 24. januára 2016

Prečo prísť do Austrálie?

Už dlhšie som rozmýšľala nad odcestovaním do zahraničia. Austrália bola najlepšia možnosť, pretože tu mám sestru. Slovensko mám veľmi rada ale po ukončení strednej som išla na vysokú a nevidela som nijaký pokrok vpred.
Hlavný dôvod odcestovania bol jazyk. Moja angličtina bola priemerná občas podpriemerná a na Slovensku som sa nevedela prinútiť učiť sa ju. Preto, ak chcete zlepšiť jazyk odcestujte :-)

Keďže som na študentských vízach, mám povinné študovať, prvé 3 mesiace som si zvolila Intensive English - Kaplan, škola je super, učitelia tiež a spolužiakov si neviem vynachváliť. Toto mi príde ako najlepšie rozhodnutie aké som mohla spraviť.
Po ukončení jazykovky idem na college študovať manažment. Študovala som ho doma 5 rokov, takže to bude pre mňa jednoduchšie.

Austrálie je krásna krajina nielen prírodou ale aj ľuďmi. Sú veľmi nápomocní, vďační a zdvorilí. Občas ani sama nedokážem uveriť tomu, ako sa príjemne dokážu s vami porozprávať a poradiť vám.

Pokiaľ viete jazyk aspoň na priemernej a vyššej úrovni, je to super príležitosť zarobiť si peniaze. Ak viete jazyk a máte nejaké skúsenosti určite sa tu uchytíte a sami uvidíte, že tu budete chcieť zostať dlhšie a dlhšie :-)

A samozrejme som tu ja :-D

Všetkým, ktorí by chceli ale rozmýšľajú ísť do zahraničia držím palce ;-)
Andy

5 komentárov:

  1. Krásny článok ! Do Austrálie by som sa chcela ísť pozrieť odvtedy, čo som začala sledovať viacero účtov na instagrame a hneď som sa tam zamilovala do toho prostredia :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Do zahraničia určite plánujem ísť keďže študujem na anglickom bilingvale. Rozmýšľala som nad viacerými krajiname ale neviem sa rozhodnúť. No ale ešte mám čas. Pekný článok.
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Japonsko je krásna krajina :-) Veľa kamarátiek mám odtiaľ, tak snáď niekedy zavítam aj do tej krajiny, držím palce! :-)

      Odstrániť